Робот правосмукалка Lenovo T1

28,990.00 ден.

Супериорно и иновативно чистење за поздрав живот дома!

– Моќ на всмукување од 2700Pa
– Ласерска навигација за висока прецизност
– Сет од аксесоари за чистење и џогирање
– Режими на персонализирано чистење
– Ефективно чистење со 30 прецизни сензори за локализирање
– Режим на самостојно излегување во случај на заглавување
– Моќна батерија од 5200мАч

ПОДАРОК!
За секоја купена робот правосмукалка добивате СИМ картичка Lyca Mega, која вклучува:
– 15GB мобилен интернет
– Неограничени разговори/СМС кон сите национални мрежи
– Редовна цена: 639 ден./30 дена, препорачана цена при продажба: 319,50 ден./30 дена
– Во следните 2 месеци (по истекот на првиот месец), ќе може да се обнови по цена од 480 ден./30 дена

 

Технички спецификации

Бренд: Lenovo
Модел: T1 D800
Капацитет на контејнерот: 400ml
Навигација: LDS ласерска навигација и SLAM mapping технологија
Моќност на всмукување: Normal: 1900pa, Max: 2700pa
Ниво на шум: <70dB
WI-FI управување: Да, компатибилност со Google home & Alexa и управување преку апликацијата Lenovo Cleaner App
Тип на батерија: Li-Ion, 5200mAh
Време на работа: до 2.5 часа
Време за полнење: 4~5 часа
Чистење на површина (со едно полнење) до: ~200 m²
Заштита од паѓање: Да
Боја: Бела
Режими на чистење: 3 – всмукување, џогирање и истовремено всмукување со џогирање
Филтер: HEPA & Primary filter
Гаранција: 24 месеци

Детален опис


Едноставен за употреба, со внимание кон детаљитеРобот правосмукалката користи џогер за еднократна употреба, кој нема нужда се мие по секое чистење. Едноставно отстранете го стариот џогер со нов. А HEPA филтерот, кој ги фаќа и најмалите честички прашина, се мие со вода и се одржува лесно.

Моќно усисавање и џогирање
Исклучително всмукување со моќ од 2700Pa, кое без проблеми се справува со прашина, влакна и други отпадоци и го остава подот беспрекорно чист. Воедно со тоа овој уред поседува интелигентно превклучување на всмукателната моќ и се адаптира кон различни подни површини. Тој работи ефективно на тврди површини, но и на теписи и теписони, автоматски зголемувајќи ја моќта на всмукување таму, каде што има потреба.
Ги опфаќа краевите, ги достигнува го сите агли

Овој робот правосмукалка ја користи својата моќ и нејзиното правилно насочување, така што да ги собере отпадоците и прашината и во најтешко достапните агли и ивици.


Ефективно чистење со две странични четки
Робот правосмукалката Lenovo T1 Pro поседува две странички четки, кои работат вертикално, за лесно всмукување на прашината и влакна, така што ги всмукува нечистотиите дури од фугите на подот.
Висок капацитет на батеријата за долга, непрекината работа

До 2.5 часа чистење без дополнително полнење. До 200кв.м површина со едно полнење. Со водечки капацитет на батеријата од 5200мАч, Lenovo T1 Pro може да работи долго време без потреба од дополнителни надополнувања на батеријата.

AI ласерски навигациски систем

Благодарение на интелигентната ласерска навигација, овој уред се претворува во интелигентен домашен помошник кој го планира секој свој чекор. Врз основ на SLAM алгоритамот почистените и непочистените зони можат лесно да бидат идентификувани, за да се намали можноста од повторно чистење на исти места и пропуштање на други.