Lyca Mini Plus

0.00 ден. 349.00 ден.

–  3GB мобилен интернет, 100 минути и 100 СМС кон сите национални мрежи
– Редовна цена: 349 ден./30 дена, препорачана цена: 174,50 ден./30 дена
– Во следните 2 месеци (по истекот на првиот месец), ќе може да се обнови по цена од 260 ден./30 дена