Lyca Mega

0.00 ден. 639.00 ден.

– 15GB мобилен интернет
– Неограничени разговори/СМС кон сите национални мрежи
– Редовна цена: 639 ден./30 дена, препорачана цена при продажба: 319,50 ден./30 дена
– Во следните 2 месеци (по истекот на првиот месец), ќе може да се обнови по цена од 480 ден./30 дена