Сет консумативи за робот правосмукалки Lenovo T1 и T1 Pro

2,390.00 ден.

Комплектот вклучува:

  • 2 странични четки (side brush)
  • 1 ролер четка (roller brush)
  • 1 HEPA филтер
  • 2 филтри за контејнерот за вода (water tank filter)
  • 1 моп за џогирање