Робот правосмукалка Lenovo E1 L

15,990.00 ден.

Достапна робот правосмукалка, која ќе ви го смени секојдневието! Lenovo E1 L ќе го исчисти твојот дом додека го пиеш омиленото кафе!

– Лесно управување преку смартфон
– Тивка и неприметлива
– Прецизно чистење по оптимална патека во домот
– Сензор против заглавување
– Заштита од паѓање
– Корпа за прашина која се чисти за секунди
– Долготрајна батерија

ПОДАРОК!
За секоја купена робот правосмукалка добивате СИМ картичка Lyca Mega, која вклучува:
– 15GB мобилен интернет
– Неограничени разговори/СМС кон сите национални мрежи
– Редовна цена: 639 ден./30 дена, препорачана цена при продажба: 319,50 ден./30 дена
– Во следните 2 месеци (по истекот на првиот месец), ќе може да се обнови по цена од 480 ден./30 дена

 

Технички спецификации

Бренд: Lenovo
Модел: E1 L
Капацитет на контејнерот: 500ml
Навигација: Gyro mapping TECH, прецизно чистење по оптимална патека во домот
Моќност на вшмукување: Normal: 800pa, Max:1400pa
Ниво на шум: 65 dB(A)
WI-FI управување: Да, компатибилност со Google home & Alexa и управување преку апликацијата Lenovo Cleaner App
Далечинско Нема
Ленти за виртуални граници Нема
Тип на батерија: Li-Ion, 2600 mAh
Време на работа: до 1 час
Време за полнење: 330 мин
Чистење на површина (со едно полнење) до: 120 m²
Заштита од паѓање: Да
Боја: Црна
Режими на чистење: 3 – всмукување, џогирање и истовремено всмукување со џогирање
Филтер: HEPA & Primary filter
Гаранција: 24 месеци

Детален опис

Лесно управување преку смартфон
Лесно управување преку смартфон

Преку апликацијата Leanovo Cleaner App можете да се поврзете со вашиот работ правосмукалка и да го управувате лесно и брзо од својот смартфон. Направете ги поставките за следење на чистењето, виртуелни ѕидови, тајмер, фокусирано чистење итн.
 

Прецизно чисти по оптимална патека во домот

Благодарение на вградениот систем за навигација, робот правосмукалката чисти прецизно по оптимална патека според жироскопна карта, запомнувајќи ги зоните кои се веќе исчистени.


З
аштита од паѓањеЧетири специјализирани сензори ја штитат робот правосмукалката од паѓање по скали и отворени зони на спратови.

Не се заглавува
Има 360° смарт сензор со профил од 2.77″, благодарение на кој робот правосмукалката никогаш нема да се заглави, дури и околу кревети, софи и други тешко достапни места во домот.

Корпата за прашина се чисти за секунди
Има лесно достапна корпа за прашина која се празни брзо, лесно и без создавање на дополнителен неред.

Батеријата трае со часови
Моделот е опремен со моќна 2600mAh Li-ion батерија, благодарение на која чисти до 120 m², овозможувајќи чистење на целиот дом со само едно полнење.

Автоматско полнење
Робот правосмукалката автоматски се враќа кај базата за полнење на батеријата кога батеријата е празна, така што можете да бидете сигурни дека секогаш ќе биде наполнета и спремна за чистење.