Сет консумативи за робот правосмукалка Lenovo E1

1,990.00 ден.

Комплектот вклучува:

  • 2 странични четки (side brush)
  • 1 ролер четка (roller brush)
  • 1 HEPA филтер
  • 1 моп за џогирање